top of page
  • Writer's pictureorec.lv

Dārza traktori OREC

Updated: Nov 4, 2021

Lai labāk saprastu, kāds dārza traktors ir piemērots Tavām pļaušanas vajadzībām, var būt noderīgi ielūkoties laukā, kas Tev ir jānopļauj. Vai tas ir pārblīvēts ar nezālēm, augstu zāli un zariem? Vai tas ir tik plašs, ka pat domas par auklu trimmeri nogurdina, bet nav pietiekami plašs, lai būtu nepieciešams lielais traktors? Vai arī tam ir šauras vietas, kas neļaus veikt darbu ar lielu traktoru? Ja tā, tad OREC dārza traktors var būt tieši tas, kas Tev nepieciešams.





Kad man vajadzētu izmantot dārza traktoru?

Visbiežāk dārza traktori tiek izmantoti aizaugušiem laukiem un novārtā atstātiem zālājiem.



Kādi ir dārza traktora plusi?

Tas spēj pļauj tuvu koku stumbriem vai šķēršļiem. Šis traktors pļaušanas laikā būs ļoti ātrs un stabils. Uz slidenas, stāvas un nelīdzenas virsmas vai garas zāles gadījumos OREC pļāvējs nodrošina labu saķeri un operators var droši veikt jebkāda veida darbu. Nopļautais materiāls nepielīp pie riteņiem, garantējot vienmēr optimālu saķeri.


OREC dārza traktoram ir iespēja savienot aizmugurējos piedziņas riteņus, lai virzītos pa jebkuru virsmu. Tam ir precīza griešanas augstuma regulēšana. Asmeņi tiek ieslēgti manuāli, aktivizējot sānos novietoto īpašo sviru. Degvielas tvertne ir liela, kas nodrošina ilgāku nepārtrauktu darbu. Ērts sēdeklis sniedz operatoram lielāku atbalstu, īpaši sānu nogāzēs.



Uz, ko man jākoncentrējas izvēloties zāles pļāvēju?

Vissvarīgākais, kas jāpatur prātā, meklējot pļāvēju, ir atrast tādu, kas varētu paveikt šo darbu, Tevi nenogurdinot šajā procesā.


184 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page